Užite si prácu so zberačom lístia a trávy Gardena a technikou Husqvarna

Vyzbrojte sa spoľahlivým zberačom lístia a trávy Gardena a záhradnou technikou od spoločnosti Husqvarna, a užívajte si jesenné práce v záhrade, na dvore a okolo vášho domu.

Jesenné obdobie, čas, kedy sa naša matička príroda ukladá na zaslúžený zimný spánok, je naozaj čarovným. Svoju neopomenuteľnú zásluhu má na tejto skutočnosti aj jedinečná hra farieb v podaní listov, ktoré postupne mávajú stromom a lúčia sa s nimi. Aj keď ide o vskutku prekrásne prírodné divadlo, nám, vášnivým záhradkárom, môže popadané lístie po celom pozemku vyjaviť nejednu vrásku na tvári. V konečnom dôsledku však nejde o nič, čo by sme nedokázali so správnym náčiním zvládnuť.

Pomocnú ruku podá zberač lístia a trávy Gardena

Ideálne riešenie, ako sa popasovať s popadaným lístím, ponúkajú zberače lístia a trávy.

Prečo si ale vybrať práve zberač lístia a trávy Gardena? Spoločnosť Gardena bola založená už v roku 1961, pričom od roku 2007 je členom skupiny Husqvarna Group. Zároveň patrí medzi jej hlavné celosvetové spotrebiteľské značky. A keďže ide o overenú a kvalitnú značku, nedá nám nespomenúť úžasných záhradných pomocníkov z jej portfólia, do ktorých musíme bezpodmienečne zaradiť aj tento fantastický zberač lístia a trávy.

Mimochodom, vedeli ste, že spoločnosť Gardena je európskym lídrom v oblasti zavlažovacej techniky? Jasný dôkaz toho, že váš pozemok bude so zberačom lístia a trávy od značky Gardena v dobrých rukách.

Zberač lístia a trávy 3565-20

Práca sa stane zároveň zábavou

Keď povieme, že práca so zberačom lístia a trávy Gardena môže byť zábavnou, vôbec nepreháňame. Keďže manipulácia s týmto nenáročným nástrojom je skutočne jednoduchá, zber lístia a trávy bude pre vás čistým potešením.

Bodaj by aj nie, keď sa táto mašinka postará nielen o vaše lístie, ale taktiež o trávne odstrižky po prevzdušňovaní a vertikulácii bez toho, aby ste museli kľačať na kolenách alebo sa neustále zohýbať k zemi. Okrem toho, vzhľadom na to, že zberač lístia a trávy Gardena je bezmotorový, predstavuje šetrné riešenie k životnému prostrediu. O dôvod viac na úsmev. A aby sme nezabudli, ochotne vám umožní nastaviť aj výšku pre prispôsobenie sa terénu a pri skladovaní nezaberie veľa miesta.

Prednosti zberača lístia a trávy Gardena

+ Efektívne a univerzálne riešenie
+ Zábavná práca bez nutnosti zohýbať sa
+ Jednoduchá manipulácia
+ Nenáročné skladovanie

Aby však nebolo vášmu záhradnému pomocníkovi od značky Gardena u vás smutno, mohli by ste ho potešiť napríklad parťákmi v podobe záhradnej techniky Husqvarna.

Prečo práve záhradná technika od značky Husqvarna?

Spoločnosť Husqvarna, pôvodom zo Švédska, odštartovala svoju celosvetovo úspešnú púť ešte v roku 1689. Áno, znie to neuveriteľne – už v 17. storočí. Zozačiatku sa síce venovala výrobe zbraní, čo dokazuje aj jej legendárne logo, no cez šijacie a písacie stroje či motocykle prešla až k výrobe lesnej a záhradnej techniky, ktorej v súčasti s gráciou kraľuje naprieč celým svetom. Je však nutné podotknúť predovšetkým to, že produkty značky Husqvarna sa vyznačujú jedinečnou kvalitou a dlhou životnosťou. Teda tým, čo platí aj v prípade vyššie zmieňovaného zberača lístia a trávy Gardena.

Fúkač lístia HUSQVARNA 580BTS_1