Nájdite si ideálnu robotickú kosačku pre svoju záhradu.

Preskúmajte náš sortiment kosačiek Automower® a nájdite si ideálnu robotickú kosačku pre svoju záhradu. Dokonale pokosený trávnik po celý čas bez ohľadu na veľkosť, tvar alebo terén.​

Pohodlné, dokonalé kosenie trávnika.

Robotické kosačky Husqvarna sú navrhnuté pre každý typ trávnika. Už viac ako dva milióny domácich používateľov zverili kosačke Automower® nepretržitú starostlivosť o trávnik, ktorá im poskytuje inteligentné a pohodlné riešenie.

V ponuke spoločnosti Husqvarna nájdete robotickú kosačku pre každú záhradu.

Vyberte si niektorý model z rozsiahlej ponuky našich kosačiek Automower®, ktorá sa postará o váš trávnik za vás. Či už máte v záhrade strmé svahy, úzke priechody, náročný terén alebo sa vaša záhrada vyznačuje zložitejšími tvarmi, máme k dispozícii model, ktorý bez námahy dokonale pokosí každý trávnik.

Prispôsobte si plán kosenia prostredníctvom aplikácie Automower® Connect a vymedzte si pracovnú oblasť pomocou fyzickej alebo virtuálnej hranice, potom sa pohodlne usaďte, relaxujte a sledujte, ako si kosačka Automower® ľahko poradí so zvyškom. Keď je práca hotová alebo je potrebné nabiť akumulátor, robotická kosačka sa automaticky vráti do nabíjacej stanice. Vo dne aj v noci, za dažďa alebo jasného dňa sa môžete spoľahnúť, že kosačka Automower® urobí ťažkú prácu za vás.

Časovo úsporné riešenia.

Od bezproblémovej inštalácie až po automatické nabíjanie – kosačka Automower® je nezávislá i spoľahlivá zároveň. Šetrí vám čas od samého začiatku a vy vždy získate dokonale pokosený trávnik. Vďaka robustnej a spoľahlivej konštrukcii je minimálny dokonca aj čas strávený čistením a údržbou.

 

Kosačky pre každý trávnik.

Každý trávnik je jedinečný. Či už váš trávnik obsahuje náročné svahy, nerovný terén, neobvyklé tvary alebo úzke priestory, robotická kosačka Husqvarna je skonštruovaná tak, aby všetko zvládla s presnosťou a ľahkosťou. Objavte náš široký sortiment robotických kosačiek určených pre tie najmenšie trávniky i najväčšie záhrady.

 

Bezpečnosť a zabezpečenie na prvom mieste.

Kosačka Automower® je dôkladne testovaná, aby vyhovovala požiadavkám na zaistenie bezpečnosti používateľov, detí a zvierat. Je navrhnutá tak, aby sa znížilo riziko kontaktu s čepeľami, automaticky sa zastaví pri zdvihnutí alebo prevrátení a dokáže rozpoznať predmety a prekážky na trávniku a vyhnúť sa im. Kosačka Automower® je vybavená aj prvkami ochrany pred krádežou.

Zistite, ktorá kosačka Automower® je pre vás vhodná.

Navrhli sme široký sortiment modelov Husqvarna Automower® . Inými slovami, máme ideálne riešenie robotického kosenia pre Váš trávnik.

Netušíte, aký veľký je váš trávnik? Žiadne obavy, použite kalkulačku trávnika a zistíte to.

 Snímka obrazovky (64)

Profesionálna podpora.

Naša spoločnosť ponúka vyškolený personál, ktorú vie zabezpečiť plnú podporu počas celej životnosti Vašich výrobkov od spoločnosti Husqvarna – od výberu výrobkov a ich inštalácie až po servis a skladovanie.