Vianočný darček pre „muža“? Stavte na kvalitu v podobe záhradnej techniky a náradia!

Hobby_píla-Husqvarna_120

Výber vianočných darčekov najmä pre zástupcov „pánskeho“ pokolenia môže narobiť mnoho vrások na čele. Jednoducho, býva to pekná dilema, ktorá dá zabrať. Páni sa často vystatujú tým, že majú všetko a nič nepotrebujú. Obdarovávať ich povrchnými darčekmi v štýle „len aby sa nepovedalo“ tak nemá absolútne žiadny význam. Stavte radšej na kvalitné, hodnotné darčeky, ktoré sa budú vyznačovať svojou dlhou trvácnosťou. Skvelým príkladom je záhradná technika alebo náradie. A aby sme vám výber trochu uľahčili, dáme vám aj nejaké konkrétne tipy.

3 tipy na vianočný darček pre muža: Záhradná technika a náradie

Pri výbere vianočného darčeka pre muža je potrebné zvážiť jeho záujmy a chuť do manuálnej práce. Spomínaná chuť je však až druhoradá. Sme totiž toho názoru, že v domácej výbave každého jedného muža by malo byť aspoň nejaké základné náradie. Nemôžete totiž vedieť, kedy budete potrebovať či už niečo odrezať, vyvŕtať a podobne. Samozrejme, pokiaľ ide o darček pre vášnivého hobby majstra, možnosti máte prakticky neobmedzené.

1. Reťazová píla

Ak zháňate vianočný darček pre pána, ktorý býva na dedine, prípadne sa živí manuálnou prácou, výbornou voľbou môže byť reťazová píla. Dá sa využiť napríklad na narezanie palivového dreva na zimu, na rezanie strešných lát a hranolov v rámci realizácie menších projektov (altánky, záhradné domčeky, strechy a podobne) alebo aj na orezanie suchých haluzí či náletových krov a drevín.

Náš tip: Vyberte si zo širokej ponuky kvalitných reťazových píl od overeného výrobcu Husqvarna.

2. Kosačka

Aj kosačka patrí k tomu vybaveniu, ktoré nemôže chýbať žiadnemu pánovi – a to bez ohľadu na to, či má záľubu v domácom majstrovaní. Trávnik jednoducho kosiť musíte. A koniec koncov, dnes nájdete na trhu aj robotické kosačky, ktoré netreba obsluhovať. Ak ale zháňate darček pre niekoho, pre koho predstavuje kosenie nielen povinnosť, ale aj relax, vyberať môžete z rôznych kosačiek – od benzínových cez akumulátorové až po elektrické. A aj v tomto prípade môžeme len a len odporúčať značku Husqvarna.

3. Náradie

Trochu všeobecné označenie, no v týchto riadkoch si ho trochu skonkretizujeme. Pod náradím si totiž môžete predstaviť skutočne mnoho – od sady ručného náradia a bitov cez brúsky a vŕtačky až po hoblíky či pílky. Samozrejme, dalo by sa toho vymenovať podstatne viac. Najlepšie však urobíte, keď si prezriete našu kompletnú ponuku náradia. Myslíte si, že niečo z nej by zapasovalo do výbavy „pána“, ktorého chcete obdarovať? Tak teda smelo do toho!

darcekovy-poukaz-zakovsky

+ BONUS: Darčekový poukaz

Ani napriek našim radám neviete, aký pánsky darček vybrať pod vianočný stromček? Žiadny problém! Stávkou na istotu sú darčekové poukazy, vďaka ktorým si každý muž vyberie kvalitný, hodnotný a trvácny darček v podobe záhradnej techniky alebo náradia presne podľa svojho gusta.