Nástenný box na hadicu RollUp: Polievanie nebolo nikdy jednoduchšie!

hadica-RollUp-2

Stalo sa vám niekedy, že ste počas polievania takmer prišli o nervy? Dôvodov mohlo byť hneď niekoľko. Zalomila sa vám hadica, vyrazilo vám trysky alebo ste sa pooblievali či zašpinili. Nuž, aj to sa niekedy stáva. Nie však s nástenným boxom na hadicu RollUp. Skoncujte so všetkými nepríjemnosťami. Polievanie záhrady ešte nikdy nebolo jednoduchšie.

Čo je to nástenný box na hadicu RollUp?

Pod nástenným boxom na hadicu RollUp si môžete predstaviť zariadenie, ktoré nainštalujete na stenu domu, dielne alebo garáže. Jeho súčasťou je spojovacia hadica pre prívod vody a hadica, ktorá vám poskytne pri polievaní maximálny komfort. Jej dĺžka závisí od toho, ktorý nástenný box na hadicu RollUp si vyberiete.

Vedeli ste, že v našej ponuke nájdete boxy Gardena s hadicami dlhými od 15 do 35 m? Môžete si tak vybrať model, ktorý dokonale zapasuje do vašej záhrady.

Ako to funguje?

Naozaj úplne jednoducho. Hadica ukrývajúca sa v takomto boxe je neustále pripravená na použitie. Stačí len rozvinúť požadované množstvo hadice a môžete začať polievať či umývať, čo potrebujete.

Výhody nástenného boxu na hadicu RollUp

Vďaka nástennému boxu na hadicu RollUp sa môžete rozlúčiť so všetkými patáliami, ktoré so sebou prináša bežné polievanie záhrady. V prvom rade je potrebné prízvukovať, že toto riešenie maximálne eliminuje zalamovanie hadice. Vám sa tak nestane, že by ste sa v priebehu polievania museli vracať takmer ku kohútiku, aby ste napravovali, častokrát neúspešne, hadicu. Vďaka tomu eliminujete aj riziko pooblievania sa počas manipulácie s hadicou.

Vedeli ste, že nástenný box na hadicu RollUp môžete otáčať až o 180 °? Tým pádom sa s hadicou ľahko dostanete na ktorékoľvek miesto vo vašej záhrade.

hadica-RollUp

Ľahká a pohodlná manipulácia

Manipulácia s hadicou ukrývajúcou sa v nástennom boxe RollUp je naozaj ľahká a pohodlná. Veľkou výhodou je, že po vytiahnutí požadovanej dĺžky sa hadica automaticky uzamkne. Môžu za to zabudované zámky, ktoré sa aktivujú v krátkych intervaloch.

Keď budete chcieť hadicu alebo jej časť zrolovať naspäť, postačí vám za ňu ľahko zatiahnuť. Tým dôjde k aktivovaniu zabudovanej oceľovej pružiny, ktorá ju automaticky a spoľahlivo zasunie. Presne tak, žiadne manuálne rolovanie a špinenie si rúk.

A užívateľským benefitom je aj vysoká odolnosť bubna voči poveternostným vplyvom, UV žiareniu a mrazu. Čo z toho vyplýva? Nástenný box na hadicu RollUp môžete bez strachu nechať vonku počas celého roka.

Estetické riešenie pre vašu záhradu

Nástenný box na hadicu RollUp predstavuje mnohonásobne estetickejšie riešenie ako hadica roztiahnutá cez celú záhradu. Uľahčite si prácu aj vy. Polievanie skutočne ešte nikdy nebolo jednoduchšie.