Všetko o našich fúkačoch lístia.

Či už odpratávate lístie, trávu alebo iné nečistoty, fúkače lístia Husqvarna sa o to hravo postarajú. Fúkače Husqvarna vám umožnia pracovať s prírodnými silami. 

Náš sortiment fúkačov zahŕňa ručné aj chrbtové fúkače s mnohými inteligentnými praktickými funkciami. Všetky majú ergonomický dizajn, ktorý umožňuje ľahké používanie s vysokou kapacitou fúkania a skvelé možnosti manipulácie.

Benzínový pohon s inováciami akumulátora.

Môže byť akumulátorový fúkač skutočne rovnako účinný ako výkonné zariadenie s benzínovým motorom? Krátka odpoveď je áno. Naše akumulátorové fúkače sú poháňané inovatívnou akumulátorovou technológiou. Poskytujú nielen vysoký výkon, ale aj nízku hladinu hluku, najlepšiu ergonómiu a použiteľnosť vo svojej triede. Akumulátorový fúkač Husqvarna môžete použiť na práce v exteriéri aj v interiéri, ako napríklad pri čistení dielní. Je dokonale vyvážený, má funkciu okamžitého štartu, reguláciu otáčok motora a režim zvýšeného výkonu.

Ergonómia a pohodlné používanie.

Prácu môžete dokončiť bez toho, aby ste sa cítili unavení a dolámaní. Všetky naše fúkače lístia majú ergonomický dizajn, ktorý vás ochráni pred poranením chrbta a ramien. Šikovne navrhnutá rukoväť minimalizuje únavu spôsobenú vibráciami, pričom uhol jej sklonu môžete pri väčšine našich chrbtových fúkačov nastaviť. Mnohé z nich sú vybavené gumenými vložkami, ktoré zabezpečujú stabilné a pohodlné uchopenie. Vďaka popruhom redukujúcim záťaž je chrbtový fúkač Husqvarna pohodlný a ľahko sa používa. Nemusíte sa obávať toho, že budete rušiť susedov. Naše akumulátorové fúkače sú navrhnuté tak, aby boli veľmi tiché.

Rozumnejšia voľba pre životné prostredie.

Všetkým nám záleží na životnom prostredí. Prijímaním rozumných rozhodnutí môžeme spolu znížiť náš negatívny vplyv na životné prostredie. Motor X-TORQ® v našich benzínových fúkačoch znižuje škodlivé výfukové emisie až o 75 % a zvyšuje efektivitu využitia paliva až o 20 % v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi bez technológie X-TORQ.