Ako na čistenie kobercov a podláh? Toto sú tie najlepšie stroje!

Koberce a podlahy predstavujú v domácnostiach také miesta, na ktorých si zvyčajne všimnete rôzne špinky a nečistoty ako prvé. Pokiaľ si ich chcete udržať čisté, budete potrebovať vhodné pomôcky. Máme na mysli tie najlepšie stroje na čistenie kobercov a podláh. Vďaka nim sa nebudete musieť ani vy, ani vaša návšteva pozerať na neporiadok pod nohami.

cistenie-kobercov

Zbohom špina! Zbohom nečistoty!

Veríme, že niečo v podobnom duchu by ste si radi povedali aj u vás doma. Máte však pocit, že váš všestranný vysávač si s ťažšími „prekážkami“ nedokáže plnohodnotne poradiť? Siahnite preto po strojoch, ktoré majú profesionálne čistenie kobercov a podláh takpovediac v krvi. S ich asistenciou zvládnete vyčistiť nielen domáce priestory, ale aj veľké haly a firemné priestory.

Čistenie kobercov s tepovačmi a automatmi Karcher

Značka Karcher je pre mnohých pomyselnou jednotkou v čistení rôzneho druhu. Vďaka jej strojom môžu u vás žiariť nielen okná, ale aj koberce. Toto tvrdenie do bodky podčiarkujú tepovače a automaty na čistenie kobercov z jej portfólia.

  • Tepovače Karcher – postarajú sa o dôkladné vyčistenie kobercov až do hĺbky vlákien. Okrem toho, poradia si aj s matracmi, čalúneniami a autosedadlami. Benefitom je aj skutočnosť, že ide o stroje vhodné ako pre alergikov, tak pre majiteľov domácich miláčikov. Chlpy a srsť totižto pre tepovače Karcher nepredstavujú žiadnu prekážku.
  • Automaty na čistenie kobercov Karcher – ak by ste ich mali používať v domácom prostredí, pravdepodobne by šlo o príliš drahý špás. Pokiaľ ale zápolíte s otázkou čistenia kobercov vo veľkých firemných priestoroch, nemôže byť nič lepšie ako čistiaceautomaty Karcher. Nielenže do hĺbky pomocou nástreku a extrakcie vyčistia všetky koberce, ale ako bonus sa bude môcť po čistených plochách už do 20 minút znova chodiť. Poverené osoby ich tak môžu používať prakticky kedykoľvek cez deň.

Čistenie podláh s robotickými vysávačmi a vysokotlakovými čističmi

Rovnako ako čistenie kobercov vám vieme uľahčiť aj čistenie podláh. Stačí len siahnuť po tom správnom pomocníkovi. Zatiaľ čo do domácností odporúčame robotické vysávače, v halových priestoroch sa budú cítiť ako doma vysokotlakové čističe.

  • Robotické vysávače – ide o mašinky, ktoré nie sú na našom trhu udomácnené až tak dlho. Možno aj preto sú voči nim mnohí ľudia stále skeptickí. Ak im však dáte šancu a prídete im na chuť, nebudete sa ich chcieť viac vzdať. Okrem skvelého čistenia podláh s množstvom inteligentných funkcií totižto ponúkajú ešte cennejšie výhody – energiu a čas. Práve energiu a čas totižto ušetríte s ich asistenciou. Zatiaľ čo robotický vysávač bude u vás doma čistiť podlahy, prípadne aj koberce s nižším vlasom, vy sa môžete venovať iným aktivitám.
  • Vysokotlakové čističe – áno, hovoríme o tých vysokotlakových čističoch, ktoré využijete napríklad na umývanie zámkovej dlažby, fasády či vonkajších žalúzií. Popritom sú však efektívnymi pomocníkmi aj v rámci čistenia hladkých podláh v halových priestoroch. Vďaka vysokému tlaku si totižto dokážu poradiť aj so zažratou špinou a mastnotou, ktorá na pracoviskách nebýva ničím nezvyčajným

cistenie-kobercov2

Tip na záver: Vyskúšajte akumulátorový čistič tvrdých podláh Karcher, zásluhou ktorého budú vaše podlahy až o 20 % čistejšie ako po čistení mopom. Nehovoriac o tom, že nemusíte so sebou vláčiť žiadne vedro. Jednoducho, značka Karcher skutočne vie, ako na čistenie kobercov a podláh.