Akumulátorové nástroje Husqvarna Aspire™.

Objavte náš nový rad inteligentného akumulátorového záhradného náradia Husqvarna Aspire™ – kompaktné, efektívne, jednoduché uskladnenie, intuitívne a to všetko v elegantnom čiernom prevedení.

Inteligentné záhradné náradie, ktoré šetrí miesto.

Realizujte svoje sny o záhrade s radom Husqvarna Aspire™ – modernou kolekciou šikovného záhradného náradia a inovatívnych riešení navrhnutých pre obmedzený úložný priestor.

Všetky nástroje sú kompaktné, výsuvné a skladacie a vybavené vlastným úložným hákom pre efektívne skladovanie v obmedzenom priestore. Náradie je súčasťou akumulátorového systému Aliancie POWER FOR ALL pre viac značiek a vďaka svojim 18V akumulátorom ponúka veľký výkon a flexibilitu – jeden akumulátor je možné použiť v náradí pre vnútorné aj vonkajšie použitie u viac ako 10 značiek. Inteligentné funkcie a prevedenie integrované do každého výrobku Aspire™ uľahčujú a spríjemňujú prácu v záhrade.

Jednoduché používanie. Inteligentné riešenie.

Rad Aspire™ je vyrobený s ohľadom na chytré detaily, ktoré uľahčujú a zefektívňujú prácu na záhrade. Vďaka robotickej kosačke HUSQVARNA AUTOMOWER Aspire™ R4 bude váš trávnik dokonalý 24 hodín denne, 7 dní v týždni a s aplikáciou Automower® Connect môžete jednoducho nastaviť harmonogram kosenia a výšku rezu. Zachytávač lístia na nožniciach na živý plot uľahčuje upratovanie a priamo na rukoväti je možné ľahko zistiť stav akumulátora. Vyvetvovacia píla Husqvarna Aspire ™ PE5-P4A je navrhnutá ako nástroj 2 v 1 s vyťahovacím tyčovým nadstavcom, takže môžete strihať a zrezávať konáre bez rebríka.

Kompaktná veľkosť. Optimalizované uskladnenie.

Rad Aspire™ bol vyvinutý na optimalizáciu skladovania v malom priestore. Každé náradie je vybavené vlastným úložným hákom, aby ste ho mohli zavesiť na stenu. Mnoho výrobkov je možné zložiť, vďaka čomu je možné maximálne využiť priestor na podlahe a policiach v akejkoľvek malej kôlni alebo garáži. Úložné háčiky na zavesenie výrobkov je možné použiť s úložnou lištou Aspire™ a vytvoriť tak perfektne organizovanú nástennú policu. Skladovanie záhradného náradia ešte nikdy nebolo také jednoduché, priestorovo úsporné a úhľadné.

Elegantný dizajn. Nízka hmotnosť.

Za ľahkým prevedením a malými rozmermi produktov Aspire™ sa skrýva viac, než by ste čakali. Vďaka ergonomickým rukovätiam s mäkkými držadlami, vyváženej hmotnostia ďalším prvkom pohodlne zvládnete akýkoľvek kutilský projekt ako profesionál. Oranžové interaktívne dotykové body označujú miesta, kde môžete výrobok jednoducho prispôsobiť svojim potrebám.

Jeden akumulátor. Viac flexibility.

18 V akumulátor P4A je súčasťou radu POWER FOR ALL ALLIANCE – jedného z najväčších akumulátorových systémov popredných svetových výrobcov – a je kompatibilný s viac ako 10 ďalšími značkami náradia pre dom a záhradu. Jeden akumulátor môžete používať vo viacerých nástrojoch, takže sa môžete pustiť do viacerých projektov a dokončiť ich rýchlejšie. Každé náradie Aspire™ je účelovo skonštruované pre maximálny výkon v kompaktnom a ľahko skladovateľnom prevedení.

Ako dlho akumulátor vydrží?

Vieme, že od akumulátora očakávate výkon, ktorý bude trvalo dosahovať vynikajúce výsledky. Preto bol 18V akumulátor POWER FOR ALL optimalizovaný z hľadiska výkonu, hmotnosti a doby prevádzky. Konkrétna doba prevádzky závisí od toho, ktorý výrobok a akumulátor vlastníte. Prezrite si tabuľku s očakávanou dobou prevádzky pre jednotlivé kombinácie výrobkov a akumulátorov.

Kosačka Automower® Aspire™ R4 nie je súčasťou radu Aliancie POWER FOR ALL a je napájaná integrovaným akumulátorom.