Všetko o našich snehových frézach

Pomocou veľkokapacitných snehových fréz Husqvarna jednoducho premiestnite sneh tam, kde ho chcete mať.

Odstraňovanie snehu s menšou námahou vďaka snehovým frézam Husqvarna

Vďaka dvojfázovému systému vyhadzovania snehu, funkcii elektrického štartovania, premenlivej rýchlosti a pneumatikám s hrubým dezénom budete vždy pripravení na tie najnáročnejšie zimné výzvy – bez ohľadu na snehové podmienky vo vašej oblasti.

Funguje dobre na zhutnených podkladoch

Netrápte sa, ak sa nedostanete k práci ihneď. Dvojfázový systém funguje dobre aj na ušľapanom snehu, a to preto, že sa sneh pred posunutím v tele frézy a nasledovným vyhodením cez ventilátor, rozomelie. Premenlivá traťová rýchlosť umožňuje udržiavať konzistentnú pracovnú výkonnosť.

Jednoduché manévrovanie v ľubovoľnom počasí

Klzké a ľadové podmienky? Snehové frézy Husqvarna sú vybavené pneumatikami s nadrozmerným dezénom, ktoré vždy ponúknu dobrú trakciu.

Páčky a ovládacie prvky sú umiestnené tak, že na ne ľahko dosiahnete. Vyhrievané rukoväte spolu s elektrickým štartérom zabezpečia pohodlnú obsluhu stroja aj v drsnej klíme.

Inteligentné štartovanie v chladnom podnebí

Nízke teploty sú často náročné na batérie. Vďaka nášmu systému štartovania sa s týmto nemusíte trápiť. Po pripojení snehovej frézy Husqvarna do elektrickej zásuvky jednoducho naštartujete motor stlačením tlačidla.

Pri kúpe snehovej frézy netreba zabúdať na tieto veci

Ak chcete snehovú frézu, ktorá by najlepšie spĺňala vaše požiadavky, musíte vziať do úvahy veľkosť plochy, ktorú chcete odpratávať, a typické snehové podmienky vo vašom regióne. Snehová fréza s výkonným motorom a veľkou pracovnou šírkou šetrí váš čas, ak veľkú oblasť pokrýva hlboká vrstva ťažkého snehu. Menšie oblasti pokryté sypkým snehom si vyžadujú nižší výkon. Rad snehových fréz značky Husqvarna zahŕňa zariadenia s motormi rôznych veľkostí a s pracovnou šírkou 61 až 76 cm.

Dvojfázové frézy na ťažší sneh

Dvojfázové modely sú najúčinnejšie pri práci s ťažkým zhutneným snehom. Dvojfázové prevedenie znamená, že sneh prechádza strojom v dvoch fázach. Najprv skrutkovým hriadeľom a potom sa vyhadzuje otvorom pomocou ventilátora. Dvojfázové modely majú aj poháňané kolesá.

So snehovou frézou s posilňovačom riadenia sa manévruje ľahšie ako s inými modelmi. Vyberte si model s posilňovačom riadenia, ak potrebujete často meniť smer, či už aj pri odpratávaní snehu z veľkých otvorených plôch, kde musíte často chodiť sem a tam, alebo pri odstraňovaní snehu z kľukatých chodníkov.

Na bezproblémové štartovanie v chladnom počasí vyskúšajte model s elektrickým štartérom. Hlavne počas chladných dní vám veľmi uľahčí prácu.

Pohodlnejšiu prevádzku pri nízkych teplotách vám zaistí snehová fréza s vyhrievanými rukoväťami.